Page 1 of 1

O seară cu filme și discuții la Cortul Încurajării

PostPosted: 08 Jun 2015, 07:15
by ihtus
Simbata, pe 6 iunie 2015 la Arca de Triumf Chisinau s-a desfasurat evenimentul numit "O seară cu filme și discuții la Cortul Încurajării", organizat de voluntarii de la Linia Verde Antisuicid din cadrul Asociației Obștești „Altruism”.

Image Image

Scopul acestei actiuni este informarea populatiei despre existenta Liniei Verzi antisuicid, a oferi o consiliere psihologoca si suport emoțional persoanelor, care se confruntă cu provocările în jurul fenomenul suicidului, si de a promova valoarea vietii.

Image Image

Image Image

Image Image

M-am apropiat de citiva voluntari ca sa-i intreb, ce i-a indemnat sa petreaca astfel timpul lor liber si ce i-a adus aici:

Doina: Am simtit nevoia de crestere sufleteasca si am decis sa ma implic dupa ce am vazut anuntul in retele sociale.

Vasilisa: Am venit impreuna cu prietena, a fost o provocare pentru mine. Imi place sa fiu asistent social, e nevoie de incurajare acum in socetate,

Daria: Vreau sa ajut oamenii si sa-i incurajez, pentru ca in ziua de azi e foarte raspindit fenomenul depresiei. Am avut un coleg care s-a sinucis.

Corina: Vroiam sa etrec vara frumos si sa ajut lumea. Am avut cunostinte care s-au sinucis si inteleg importanta informarii populatiei. Voluntariatul te purifica.

Natalia: Imi place sa petrec timpul util si sa ajut oamenii.

Image Image

Image Image

Până în luna octombrie inclusiv, în prima sâmbătă a fiecărei luni (6 iunie, 4 iulie, 1 august, 10 septembrie și 3 octombrie) poți veni la Cortul Încurajării pentru a beneficia de suport emoțional, pentru a discuta, a fi ascultat și îmbrățișat.