by ihtus » 08 Feb 2016, 18:58
Referitor la ocazii, am intrebat pentru ca am fost in asemenea situatie de 2 ori in ultimii ani si in momente nu foarte placute din viata - la inmormantari.
De la un timp incoace de cind mi-am dat seama ca am prea mult negru si sur in garderoba, am renuntat la aceste culori, nu am practic nimic intunecat. Pot sa-mi procur doar daca mi-a placut mult modelul si deobicei e ceva elegant.
Si cind a venit timpul sa ma imbrac pentru a-mi petrece rudele, era rece si ploua\glod la tara si aveam de ales intre fuste lungi elegante un pic mai intunecate (pe care la sigur le stricam prin glod) sau blugi albi. Palton alb lung sau palton alb scurt cu flori rosii, scurta rosie sau scurta alba. Nimic aproape de tinuta potrivita.
Deci, am mers si eu imbracata mai calduros, insa aratam ca "cioara alba" si pe langa emotii normale pentru situatie mai prindeam si priviri mai deocheate.
Dar sa-mi procur haine special pt asa ceva mi-e oarecum... unica dorinta pe care o am - sa nu am nevoie de ele.
Ei si ocazii mai putin triste - corporative\petreceri "in stil"... si pe cat ajunge fantezia organizatorilor. Ce faceti? Procurati\luati in arenda\mergeti in ce aveti sau renuntati la petrecere?
...Выкинуть хлам из дома и старых позвать друзей...