Babyshower

Babyshower

Postby LadyDi » 14 Mar 2016, 14:44

Fetelor, dorim sa organizam un Babyshower pn o prietena de aici. Sunt in căutarea ideilor pentru jocuri, concursuri.
Mulțumesc anticipat!
User avatar
LadyDi
 
Posts: 493
Joined: 18 Apr 2015, 22:21
Location: North

Re: Babyshower

Postby LadyDi » 02 Apr 2016, 13:58

Miine e sarbatoarea. Pina acum am gasit doar citeva puncte interesante:
1. Concursul ciorapeilor - Esența concursului este că într-un coș se pun mai mulți ciorăpei, iar participanții trebuie să-i găsească cu pereche. Cine reușește, într-o anumită perioadă de timp, să adune mai multe perechi, a câștigat concursul. Nu este obligatoriu să cumpărați ciorapii, ei pot fi adunați de la oaspeții care au deja copii acasă.
2. Fiecare invitat va propune un nume pentru viitorul bebelus. Numele se scriu pe o foita si se pun toate intr-un pli. La nastere mamica, va deschide plicul si se va inspira!
3. Se cumpara o sticluta de baut apa pn bebe. Toate invitatele scriu pe o foita de hirtie o urare pentru bebelus. Urarile se pun in sticluta. Mama va deschide sticluta cind bebelusul va implini 1 anisor.
4. Toate participantele - scriu pe o foita data nasterii a bebelusului, kg, si marimea. Toate se pun in pliculet. Dupa nasterea copilului mama le va spune fetelor cine a fost cel mai aproape de adevar.
User avatar
LadyDi
 
Posts: 493
Joined: 18 Apr 2015, 22:21
Location: North

Re: Babyshower

Postby Vanda » 04 Apr 2016, 13:14

- "Baby trivia" este un joculet de cunostinte generale legate de nou-nascuti. Un exemplu de intrebare: cate scutece foloseste un copil intr-un an?

- Umflati un balon, desenati-i cu carioca ochi, nasuc si gurita si spuneti ca este un bebelus. In ce consta proba? Cine reuseste sa-l infase fara sa-l sparga, castiga!

- Toata lumea ia un pix si o foaie de hartie si trece pe ea prenumele viitoarei mamici. Proba consta in a gasi mai multe nume pentru bebelus care sa inceapa cu fiecare litera din numele mamei.
User avatar
Vanda
 
Posts: 680
Joined: 05 May 2015, 22:08
Name: Daniela

Re: Babyshower

Postby ihtus » 04 Apr 2016, 14:43

eu am ramas in urma ))) pe timpurile mele nu era asa ceva
...Выкинуть хлам из дома и старых позвать друзей...
User avatar
ihtus
 
Posts: 3547
Joined: 15 Apr 2015, 19:18
Location: Chisinau
Name: Alina


Return to Maternitate | Материнство

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum pentru femei din Moldova, creat cu dragoste

Informatiile plasate pe iLady.md, se considera proprietatea site-ului si nu pot fi reproduse si utilizate pentru publicare fara permisiunea in scris din partea Administratiei site-ului

email: ilady.moldova@gmail.com

cron