Tabăra de Vară pentru Copii 2016 la INGENIUM

Tabăra de Vară pentru Copii 2016 la INGENIUM

Postby Ingenium » 06 May 2016, 11:14

Anul acesta, Centrul Educațional pentru Copii INGENIUM a pregatit cel mai captivant program de tabere de vară pentru copii. Vei putea accesa 5 tabere de zi diferite ca concept și conținut și cu o durată a câte 10 zile lucrătoare fiecare. Vă propunem un program de studiu complet, de la 08:30 – 17:30, ce include diverse activități tematice și o gamă fabuloasă de activități distractive, concepute special pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani.
Implementarea activităților de dezvoltare personală, cât și a laturei distractive în programul taberelor de vară reprezintă aspecte de bază care ne diferențiază. Prin activitățile desfășurate încurajăm copiii să se implice în activități ce urmaresc creșterea gradului de încredere în sine, oferindu-le posibilitatea să iasă din rutină și să interacționeze cu copii de aceași vârstă.
De asemenea îi sprijinim să-și dezvolte noi abilități de comunicare, creativitate, relaționare, cultivarea spiritului de echipă.
Vă invităm sa descoperiți tabăra potrivită pentru copilul dvs. :
- “Artă, Creație și HandMade” (6 iunie – 17 iunie);
- “Teatru, Dicție și Oratorie” (20 iunie – 1 iulie );
- “Sporturile și un mod sănătos de viață” (4 iulie – 15 iulie);
- Tabăra de Engleză “ În jurul lumii” (18 iulie – 29 iulie);
- “Tabăra Etno” (1 august – 12 august).
Am avut grijă de toate detaliile și am pregătit totul pentru tine: o echipă experimentată și dornică să te cunoască, un program de aventură și o atmosferă de educație și cercetare, săli ideale pentru organizarea și desfășurarea activităților, două gustări, prânzul la pachet, surprize, excursii.
10 zile de voie bună la DOAR 2500 lei !!!
Vei trăi o vară plină de distracție, vei rămâne cu experiențe impresionante în timp ce vei învăța, vei crea, vei improviza și vei călători în locuri ce merită văzute.
GRĂBEȘTE-TE !!!
Înscrie-te până la 20 mai și beneficiază de 20% REDUCERE !!!
* Taberele se vor desfășura la filialele INGENIUM de pe străzile: Alba Iulia 77/14 și Sadoveanu 21.

Detalii la telefon: 060790901
User avatar
Ingenium
 
Posts: 41
Joined: 30 Nov 2015, 10:57

Return to Tabere pentru copii | Летние лагеря

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum pentru femei din Moldova, creat cu dragoste

Informatiile plasate pe iLady.md, se considera proprietatea site-ului si nu pot fi reproduse si utilizate pentru publicare fara permisiunea in scris din partea Administratiei site-ului

email: ilady.moldova@gmail.com

cron