O învățătoare a venit îmbrăcată așa la școală, iar elevii au fost uimiți!

O învățătoare a venit îmbrăcată așa la școală, iar elevii au fost uimiți!

Postby ihtus » 02 Jul 2016, 02:38

O învățătoare din Statele Unite a ales o ținută inedită pentru ultima zi de școală: o rochie albă decorată cu desenele elevilor ei.

Image

Chris-ShaRee Castlebury le-a adus o bucată de pânză albă elevilor ei la ultimele ore de „desen”. I-a lăsat să-și exerseze creativitatea și le-a dat libertatea să picteze ce vor ei pe material. Micuții au fost entuziasmați și unii chiar și-au lipit mânuțele băgate în vopsele de pânza albă.

Apoi, înainte de vacanță, tânăra a venit la serbare într-o rochiță confecționată din acea pânză. Directorul a chemat-o în biroul său pentru a o felicita. În plus, părinții nu au putut să se simtă decât norocoși că micuții lor au parte de așa un dascăl original și implicat.

Imaginea a devenit virală și a fost distribuită de mii de internauți pe rețelele de socializare. Chris a fost apreciată pentru gestul său și foarte mulți oameni au recunoscut că și-ar fi dorit și ei un astfel de dascăl.

Image

Image

Image

Image

Image

sursa: a1.ro
...Выкинуть хлам из дома и старых позвать друзей...
User avatar
ihtus
 
Posts: 3547
Joined: 15 Apr 2015, 19:18
Location: Chisinau
Name: Alina

Return to Curiozitati | Интересное

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum pentru femei din Moldova, creat cu dragoste

Informatiile plasate pe iLady.md, se considera proprietatea site-ului si nu pot fi reproduse si utilizate pentru publicare fara permisiunea in scris din partea Administratiei site-ului

email: ilady.moldova@gmail.com

cron