o, merci! la mine Radop-ul e chiar linga casa, dar ei nu vind la persoane fizice (((
Iata am gasit info actuala de la Flo-Master (publicat pe 23 mai):
In mod normal oferim card de reducere la cumparaturi de la 250 lei. Va asteptam cu drag la unul din magazinele noastre: FLO Master 1- str. Stefan cel Mare 134., tel. 0(22) 21 05 70
FLO Master 2 - C.C Soiuz, etaj 1, butic 9, tel. 0(22) 93 06 33
FLO Master 3 - str. Petricani 17., Piata KM 7., tel.0(22)29 66 94
si pagina pe FB
https://www.facebook.com/flomaster.md/Azi am fost informati, ca Tiana e inmatriculata la gradinita. Ma bucur de rezultat (care m-a costat nervi, timp pentru studierea legislatiei si consultatii juridice) si ma gindesc la celelalte trei familii, care la fel ca si mine au primit "recomandare" sa mai invete limba si sa vina la convorbire repetata in august. Asa si nu i-am gasit sa-i informez ca au tot dreptul sa scrie cerere acum in rind cu toti.
Si mai este ceva. Pe 18 mai am fost sa dau documentele Milenei la liceul Iulia Hasdeu pt clasa 5a. La intrarea a doua (intrarea principala-hall-intrarea 2) o doamna nu m-a lasat sa trec la administratie si m-a informat ca pe 13 iunie e ultimul examen in clasa 9a si documentele se vor primi incepind cu 13 iunie.
Azi am mers din nou, si la intrare era doamna directoare si citiva profesori (am nimerit in timpul examenului). Doamna m-a informat ca pe 31 mai a primit documente de la 3 copii si ei deja sunt inmatriculati si locuri nu mai sunt. Am explicat situatia si am intrebat cum sa procedez acum daca eu personal am fost dezinformata si nu port nici o vina, de pe alta parte nu e corect sa fie primiti cei care au venit dupa mine si noi nu.
Doamna mi-a zis ca locuri nu-s si ea nu stie nimic.
Doar nu eram sa fac galagie sa-mi permita sa trec la prima vizita? Dupa viza de resedinta si locul de trai avem tot dreptul sa fim inmatriculati in aceasta scoala, locuim peste o casa de la ea, Milena de un an stie ca va invata aici, si a plins chiar acolo cind am iesit.
Am telefonat la DGETS si astept sa ma sune inapoi, mi-au promis azi-miine dimineata cel tirziu.
Doi copii, doua scoli, avem tot dreptul sa fim si in una si in cealalta. Procedez absolut legitim si aceeasi situatie - primesc refuz si trebuie sa apelez la institutii competente sa rezolve aceste situatii.
Si banuiesc ca nu sunt unica si sunt o multime de scoli si parinti cu care se procedeaza astfel.