Cursuri online, cit de efective pentru voi?

Cursuri online, cit de efective pentru voi?

Postby ihtus » 28 Sep 2016, 13:23

Mi-a trecut un gind dupa ce Milena a inceput sa faca deja al doilea curs online. Oare cit de efective sunt si daca au un rezultat la fel de bun ca si un cerc\scoala\repetitor real.
Nu am mai avut asa experienta, poate voi ati trecut ceva cursuri si vreau sa stiu daca merita ele investitii si se obtin cunostinte reale. Aceeasi engleza (probabil cel mai raspindit) sau altceva.

Sau ce credeti in genere?
...Выкинуть хлам из дома и старых позвать друзей...
User avatar
ihtus
 
Posts: 3547
Joined: 15 Apr 2015, 19:18
Location: Chisinau
Name: Alina

Re: Cursuri online, cit de efective pentru voi?

Postby Dharma » 28 Sep 2016, 15:27

Alina , depinde cine ofera acele cursuri ..
Sunt vorbitori de engleza care sunt f departe de o limba vorbita corect din punct de vedere gramatical .
Sunt cursuri insa oferite de centre educative , scoli , ong-uri , scoli profesioniste , la acestea eu m-as inscrie . Desi mie mai mult imi place sa imerg la curs in timp real decit online .
User avatar
Dharma
 
Posts: 397
Joined: 10 May 2015, 14:01

Re: Cursuri online, cit de efective pentru voi?

Postby micaela » 28 Sep 2016, 16:52

Parerea mea, merita, dar depinde de materie, cit de organizata e persoana, buget, cine e profesorul.
Pentru un copil mai mic ii este greu in lipsa contactului vizual cu profesorul, aici imi inchipui ca neaparat trebuie sa fie un intermediar- parinte.
Pentru adulti -da

De cite ori incep vreun program de studii mereu il fac cu intreruperi, deaceea si studiile online sunt ok pentru mine, ca ma asteapta pina imi fac timp pentru urmatoarea lectie.

gratuit se poate de invatat limbile straine, iar comunicarea sa fie in cadrul cluburilor: pe skype, forumuri sau offline. daca este necesar certificarea cunostintelor - sunt cu plata, sa se acorde certificat gratuit inca nu am vazut.

Uneori daca costul e simbolic, iar planul de lucru e mult mai reusit merita de achitat, pentru ca si rezultate vor fi mult mai bune.
intr-un blog am citit ideea ca e mult mai eficient cursul cu plata, pentru ca persoana ii va da o valoare mai mare, adica daca nu are o atitudine serioasa si renunta, va pierde nu doar timp, dar si bani

iarasi nu as da bani pentru a invata word, excel etc din pachetul office sau alte programe "usoare" - sunt foarte multe informatii pe net si se actualizeaza incontinuu, plus sarcinile pot fi diverse, iar programul lectiilor deobicei prevad sarcini standarte

pentru studiile aferente specialitatii, intr-adevar merita sa investesti, daca iti ofera si plus valoare in profesie.

Mi-ar fi interesant cit de recunoscute sunt la noi studiile facute online in universitatile din strainatate - acolo sunt si cursuri gratuite, nu stiu cit de actuale sunt specialitatile, ca asa ceva la noi nu prea gasesti.
micaela
 
Posts: 305
Joined: 06 May 2015, 22:52
Name: Di


Return to Studii | Образование

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum pentru femei din Moldova, creat cu dragoste

Informatiile plasate pe iLady.md, se considera proprietatea site-ului si nu pot fi reproduse si utilizate pentru publicare fara permisiunea in scris din partea Administratiei site-ului

email: ilady.moldova@gmail.com

cron