Beneficiile studierii unei limbi străine.

Beneficiile studierii unei limbi străine.

Postby Ingenium » 27 Mar 2017, 13:34

unica.png
unica.png (82 KiB) Viewed 5823 times


De la ce vârstă e bine ca copilul meu să studieze o limbă străină? Întrebarea frecventă care și-o dau părinții.

Învățarea are loc la vârste foarte mici, însă va deveni vizibilă mult mai târziu! Cu această recomandare vine știința și specialiștii. Copiii care învață o altă limbă au performanțe școlare mult mai bune. Până la vârsta de 4 anișori, picii folosesc aproximativ 2000 de cuvinte. În primii trei ani de la naștere se pun și bazele gândirii, bazele limbajului, atitudinii și imaginației. La 2-3 anișori, copiii asimilează extrem de ușor cuvinte noi. Se pare ca și șansele de a învăța o limba străină sunt mai mari atunci când începe să o studieze de la vârstă timpurie.

Așadar ar fi util să folosim perioada aceasta la maxim, pentru că acum cea de a doua limbă va fi învățată la fel de ușor ca prima. Cu cat amânăm mai mult procesul învățării limbilor străine, cu atât copilul le asimilează mai greu.

Engleza este cea mai răspândită limbă străină la ora actuala. Este una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. Învățarea și deprinderea rapidă a englezei de către un copil a devenit aproape la fel de importantă ca și cunoașterea limbii materne. Engleza este prima limbă pe care ar trebui să o aveți în vedere.

De obicei părinții și optează pentru Limba Engleză, ca fiind prima limbă studiată, iar alegerea altei limbi pentru părinți devine o dilemă. Care ar fi ea?
Germania este una dintre cele mai puternice țări din Europa. Limba engleza este una germanică. Multe dintre cuvintele din engleza sunt foarte asemănătoare, atât ca pronunție, cât și ca înțeles, cu cele din germană, ceea ce poate face mai ușoară învățarea ei de către copilul care studiază deja engleza. Și invers, pentru cei care au optat pentru Limba Germană ca fiind prima limbă studiată, engleza poate fi cea de a doua.

Limba germana este a treia limba de circulație la nivel european, după engleză si franceză. Este puternică, s-a impus cu rapiditate în lume și deschide multe uși copilului pe plan academic, dar mai ales profesional. Așadar, este indicat să ai în vedere și faptul că germana și engleza se învață mai ușor când sunt studiate împreună.

Mai jos puteți găsi beneficiile studierii mai multor limbi:
- Devii mai inteligent;
- Îmbunătățește capacitatea de a jongla cu mai multe sarcini de lucru simultan;
- Îmbunătățește memoria;
- Te face mai atent la detalii;
- Îmbunătățește abilitățile de luare a deciziilor;
- Te ajută mai bine să comunici în limba maternă;
- Crește capacitatea de toleranță.


Se pare ca a ști și a folosi mai multe limbi duce la creșterea nivelului de gândire și inteligență. Și, cu acest scop, Centrul Educațional pentru Copii INGENIUM oferă copiilor cursuri de Limba Engleză și Limba Germană. Aici micuțul Dvs. va avea posibilitatea să studieze într-un mediu plăcut, prietenos; va beneficia de traineri calificați cu un nivel sporit de cunoștințe.

ATENȚIE !!! Doar ACUM poți beneficia de o ORĂ GRATUITĂ.
Nu ezita, sună pentru a te înscrie: 060790901
User avatar
Ingenium
 
Posts: 41
Joined: 30 Nov 2015, 10:57

Return to Studii | Образование

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum pentru femei din Moldova, creat cu dragoste

Informatiile plasate pe iLady.md, se considera proprietatea site-ului si nu pot fi reproduse si utilizate pentru publicare fara permisiunea in scris din partea Administratiei site-ului

email: ilady.moldova@gmail.com

cron